SMARTneurolab

News

Interview with the Neurorevalidatie Keypoint Magazine – January 2021

An interview with Tanja Nijboer for the Keypoint magazine about innovations in the neuropsychological diagnostic and treatment. How can we make sure that the diagnostics and treatments of thinking capacity disorder keep improving? And why is it that important?

Note: The magazine is written in Dutch.

Read the whole interview: Van testen in een prikkelarme omgeving naar testen in de dynamiek van het dagelijks leven (page 12-15)

In het Nederlands:

Een interview met Tanja Nijboer voor het tijdschrift Keypoint, over innovaties in de neuropsychologische diagnostiek en behandeling. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de diagnostiek en de behandeling van stoornissen in denkfuncties steeds beter wordt? En waarom is dat zo belangrijk?

Lees het hele interview: Van testen in een prikkelarme omgeving naar testen in de dynamiek van het dagelijks leven (blz. 12-15)